De Vrije Heeren

Wonen in alle vrijheid, midden in een natuurgebied aan de oeverwalstroken en uiterwaarden tussen de Waal in het noorden en de Maas in het zuiden.

Dat kan in de woningen van ‘de Vrije Heeren’ in Heerewaarden. Heerewaarden midden in de natuur en toch centraal in Nederland. Door de fraaie landschappelijke ligging is het dorp het startpunt voor recreatieve tochten langs of op de rivieren en wateren en door de omliggende natuur.

De woningen zijn voorzien van karakteristieke details in de gevels waardoor een sfeervolle uitstraling ontstaat. De stijlvolle vormgeving geven een duidelijke identiteit aan deze woningen.

De eerste fase start al in september 2020.

Het dorp is omgeven door een prachtig natuurgebied waar gestruind, gerecreëerd, gewandeld, gevaren en gefietst kan worden. Op korte loopafstand bevinden zich vele strandjes en oevers om uit te waaien of tijdens warme zomers af te koelen. Door de ideale ligging aan de haven in een schitterend natuurgebied zijn er tal van sportieve en recreatieve mogelijkheden op en rond het water. De authentieke bebouwing met zijn beschermde dorpsgezichten maakt de woonbeleving compleet.

Meer informatie over dit project is ook te vinden op de projectwebsite

Woningtype C en Cs 0-trede woning

€ 235.000,-

Woningtype B en Bs tussenwoning

€ 259.000,-

Woningtype A hoekwoning

€ 295.000,-

Woning type D en Ds tussenwoning

€ 249.000,-

Neem snel contact met me op!

  Meer informatie?

  Makelaarsoord kan u meer vertellen over zaken waarmee je rekening moet houden bij de aankoop van je woning. Tijdens het verkoopgesprek met de makelaar ontvang je verkoopstukken die als contractstuk dienen. Hierin zijn alle ‘spelregels’, procedures en voorwaarden zo duidelijk mogelijk opgenomen.

  Makelaarsoord
  T – 073-6125515
  info@makelaarsoord.nl

  Call Now ButtonBel ons nu!